Lezingen

Geschiedenis is een fenomeen dat altijd blijft boeien. Niet in de laatste plaats in de vorm van verhalen. Door naar de geschiedenis te kijken zien we parallellen met en herkennen we het heden. Bij Geschiedenis-Online brengen we het verleden in een aantal boeiende lezingen tot leven en leggen we de link met het heden daar waar mogelijk.

We bieden deze lezingen aan voor verenigingen, bedrijven en particulier ge├»nteresseerden. De lezingen zijn niet puur “spoken lectures”, maar worden bij voorkeur visueel ondersteund met multimedia indien de faciliteiten op locatie dit toelaten. De lezingen vinden plaats op een gepaste locatie.

In het keuzemenu vindt u de lezingen die we standaard aanbieden. Er kan altijd een beroep op ons gedaan worden omtrent een onderwerp uit de geschiedenis dat niet in de lijst staat. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

In het submenu onder lezingen vindt u onderwerpen die we standaard aanbieden. Hier kan dus in overleg van worden afgeweken, bijvoorbeeld voor een personeelsbijeenkomst in uw bedrijf of als geïnteresseerde groep.