Geschiedenis-Online

Wat doet Geschiedenis-Online?

Blogs

Geschiedenis-Online is een online platform dat zich ten doel stelt geschiedenis op een toegankelijke manier te brengen bij de geïnteresseerde lezer. We brengen topics binnen de geschiedenis voor het voetlicht door middel van een blogpagina welke regelmatig wordt aangevuld met interessante nieuwe items.

Cursussen

Geschiedenis-Online biedt verder diverse cursussen aan voor mensen die echt veel meer willen weten over een onderwerp. Voorkennis is hierbij niet vereist. Gedurende de cursus krijgt u cursusmateriaal uitgereikt en leestips voor thuis. Cursussen vindt op de pagina voor cursussen in het hoofdmenu. U vindt daar ook wijze van inschrijving en natuurlijk een overzicht van cursusinhouden en data, locatie en prijzen.

Reizen

Geschiedenis-Online gaat reizen aanbieden met historische thema`s. Zo zal er een Rome-reis worden aangeboden, naast een Berlijn reis. Voor Rome zal natuurlijk de nadruk op de antieke oudheid gaan liggen, voor Berlijn wordt dat de Tweede-Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Andere onderwerpen in andere perioden zullen echter bij beide reizen ook ter sprake komen.

Lezingen

Heeft u een idee voor leuk historisch onderwerp of thema dat een aanvulling kan bieden op een (bedrijfs)feestje? Geschiedenis-Online biedt lezingen op maat aan zowel bedrijven, verenigingen, als (groepen) geïnteresseerden, waarbij wordt in overleg wordt gekeken naar een passend historisch thema of onderwerp. Op de lezingen-pagina vindt u omtrent de lezingen meer informatie.

Rondleidingen

Wilt u een rondleiding door een stad met een rijke geschiedenis in Nederland of daarbuiten? Wij kunnen dat bieden. Geschiedenis-Online verzorgt rondleiding op een manier waarbij links tussen heden en verleden aan bod komen en achtergrondverhalen en anekdotes de rondleiding sieren. Neem contact met ons op via de contactpagina en we voorzien u van een passend voorstel.

 

Tel.: 0643440625                                                                                                                       E-mail: Rjcwillems@gmail.com